Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit soort jongens moet je bij PSV gewoon een kans geven, leuk voor de fans'

Laatste update:

"Dit soort jongens moet je gewoon een kans geven", begint Van de Kerkhof tegenover Omroep Brabant. "Bergwijn zorgt voor meer agressiviteit in het veld. Dit soort jongens speelt fris en onbevangen, waardoor ze vaak de sterren van de hemel spelen. Dat is ook leuk voor de toeschouwers."

Ondanks de overwinning van PSV was Van de Kerkhof niet te spreken over het spel van de Eindhovenaren tijdens de eerste helft. "Dat was niet het PSV van de laatste weken. Utrecht is altijd fysiek sterk en ze spelen gewoon goed voetbal. Ze staan niet voor niets vierde op de ranglijst", stelt de 63-voudig international. Hij kijkt met vertrouwen richting de slotfase van het seizoen. "PSV is goed op weg naar een sterke eindfase."

Vind jij dat Phillip Cocu Steven Bergwijn volgende week een basisplaats moet geven?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties