Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit verklaart waarom hij de Gouden Bal niet vaker won'

Laatste update:

"Er zijn geen woorden om te beschrijven wat Blatter over Cristiano heeft gezegd", vertelt Futre aan Marca. "Ik ben boos, dit zou iemand die aan het hoofd van de voetbalwereld staat niet mogen doen. Ronaldo krijgt niet het respect dat hij verdient." De Gouden Bal, de prijs voor de beste voetballer ter wereld, ging in 2008 naar Ronaldo toen die nog bij Manchester United voetbalde.

De afgelopen vier jaar ging de onderscheiding echter naar Barcelona's Lionel Messi en ging de prijs aan de neus van de Real Madrid-aanvaller voorbij. "Deze uitspraken verklaren waarom Ronaldo niet vaker de Gouden Bal gewonnen heeft", meent Futre. "Die hele prijs is een lachtertje." De voormalig voetballer vreest dat ook de nationale ploeg hinder ondervindt van Blatter.

Portugal zal zich via de play-offs ten koste van Zweden moeten plaatsen voor het WK van 2014, maar Futre vraagt zich af of Blatter zijn invloed niet ook op dat gebied zal laten gelden. "Ik maak me zorgen. Ik ben bang dat Portugal het WK gaat missen omdat Blatter Ronaldo zo haat."

Denk je dat Paulo Futre gelijk heeft?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties