Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit was het mooiste doelpunt uit mijn loopbaan'

Laatste update:

De 'rabona-goal' van Lamela is een hit op social media en de Argentijn wordt bedolven onder de complimenten. "Dit was het mooiste doelpunt uit mijn loopbaan", zegt de recordaankoop van Tottenham in de London Evening Standard. "Ik heb in de jeugd van River Plate een soortgelijk doelpunt gemaakt, maar deze was mooier. Ik wilde gewoon scoren en dit was de meest comfortabele, effectieve manier om het te doen. Dit doelpunt zal ik nog lang blijven herinneren, want hij is heel anders dan de meeste van mijn andere doelpunten."

Lamela heeft een teleurstellend eerste seizoen bij Tottenham achter de rug, maar voelt zich steeds sterker worden. "Ik hoop dat ik de stijgende lijn te pakken heb, maar dit was natuurlijk maar een doelpunt, een wedstrijd", zei de middenvelder. "Ik had dit doelpunt nodig, maar het had ook een 'gewone goal' mogen zijn. Dit moment was erg belangrijk voor mij en nu wil ik meer mooie dingen laten zien aan de supporters van Tottenham."

Ex-Ajacied Jan Vertonghen kwam eerder op de dag al woorden tekort om de goal van Lamela te beschrijven. "Honderd procent zeker het beste doelpunt dat ik ooit heb gezien", zei de Belg. "Ik heb veel doelpunten gezien op YouTube, maar dit was andere koek. Ik was lamgeslagen, ik heb twee minuten lang alleen maar aan het doelpunt kunnen denken. De FIFA Puskás Award voor het Doelpunt van het Jaar? Dit is hem." Tottenham won uiteindelijk met 5-1 van Asteris; Harry Kane maakte een hattrick.

Het doelpunt van Lamela gemist? Bekijk hem hier.

-
Denk je dat Erik Lamela nog een succes wordt bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties