Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit was mogelijk mijn laatste CL-duel, daarom doet het extra zeer'

Laatste update:

"Dat is een mogelijkheid inderdaad en om die reden doet het nog meer pijn. Het is een enorm pijnlijke uitschakeling omdat niemand het verwacht had door de voorsprong die we hadden", reageerde hij na de 3-0 nederlaag bij Marca. "Als je dingen slecht doet, veel fouten maakt en je niet aanpast aan de wedstrijd, is dit wat er gebeurt."

"Gezien het seizoen dat we doormaken is het een enorme teleurstelling. Het is moeilijk om deze uitschakeling te verwerken aangezien we veel hoop hadden en die nu vervlogen is." Iniesta debuteerde in 2002 in de hoofdmacht van Barcelona en won sindsdien viermaal de Champions League. De 33-jarige middenvelder heeft verder onder meer acht landstitels in zijn prijzenkast staan, terwijl nummer negen er op korte termijn aan lijkt zitten te komen.

Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu riep na de dramatische uitschakeling van zijn ploeg via Twitter op tot eenheid: "Om uitgeschakeld te worden in de Champions League is een enorme klap voor alle fans van Barcelona. Maar het is op dit moment dat de supporters, coaches en spelers meer verenigd moeten zijn dan ooit", schreef de preses op het sociale medium.

Vind jij dat Barcelona er in de zomer alles aan moet doen om Andrés Iniesta te behouden?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
63
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties