Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit zijn mijn laatste twee duels bij het Nederlands elftal'

Laatste update:

Nadat Oranje geen kwalificatie voor het WK in Rusland wist af te dwingen, werd er volop gespeculeerd over de toekomst van Advocaat en diens assistent Ruud Gullit. Na het duel met Roemenië zou Advocaat zijn plannen onthullen, maar dat heeft hij voor de wedstrijd tegen Schotland al gedaan. "Dit zijn mijn laatste twee wedstrijden, daarna stop ik bij het Nederlands elftal", zei Advocaat woensdag bij aankomst op het vliegveld van Aberdeen tegenover Schotse media.

Tegenover de NOS wilde hij zijn vertrek bij de KNVB vervolgens niet bevestigen. Op de vraag of hij al aanbiedingen heeft ontvangen van bonden of clubs, antwoordde hij: "Nee. Ik heb het toch nog niet gezegd? Dan kunnen de clubs daar ook nog niet op reageren. Laten we eerst deze twee wedstrijden maar bekijken en dan zien we wel wat er op mijn pad komt."

-
Ronald Koeman moet de nieuwe bondscoach van Oranje worden

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
19
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
17
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties