Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Déjà vu voor Mazraoui: Bayern is bijna rond met zwaargewicht op rechtsback

Laatste update:

In de winterstop kreeg Mazraoui al slecht nieuws van Bayern, toen de club besloot om João Cancelo op huurbasis naar Zuid-Duitsland te halen. De Portugees blijft niet bij de club, maar dat betekent niet dat de situatie van Mazraoui er beter op wordt. Sky Deutschland weet namelijk dat de onderhandelingen met City over Walker in de afrondende fase zitten en dat de kans groot is dat de 33-jarige back de overstap gaat maken. Thomas Tuchel, de trainer van Bayern, zou een belangrijke rol hebben gespeeld in het overtuigen van Walker.

Mocht de 75-voudig international van the Three Lions inderdaad de transfer van City naar Bayern maken, dan wordt hij waarschijnlijk de tweede defensieve versterking van deze transferperiode. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eerder al dat de club uit München Kim Min-jae op korte termijn gaat inlijven. De persoonlijke onderhandelingen tussen Kim en Bayern zijn bijna afgerond en de club gaat zijn ontsnappingsclausule betalen. Napoli houdt vijftig miljoen euro over aan de aanstaande transfer.

Contractverlenging
De overgang van Walker is echter nog niet helemaal zeker en dat heeft volgens Fabrizio Romano alles te maken met een aanbieding die City de Engelsman gedaan heeft. Contractverlenging voor de rechtspoot, die nog een jaar vastligt in het Etihad Stadium, is volgens bronnen 'nog altijd een mogelijkheid'. De interesse van Bayern wordt ook bevestigd, maar naar verluidt heeft City en manager Pep Guardiola de hoop op een langer verblijf van Walker nog niet opgegeven.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
3
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
13
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
7
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties