Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dnipro mist mogelijk sterspeler tegen Ajax en haalt nieuwe stopper

Laatste update:

Konoplyanka doet woensdag in ieder geval niet mee in de bekerwedstrijd tegen Chornomorets en ontbreekt ook bij de uitwedstrijd tegen Karpaty Lviv van komende zondag. De 25-jarige Konoplyanka geldt als dé sterspeler van de huidige nummer drie van Oekraïne en was dit seizoen al goed voor vijf doelpunten en vijf assists. Tegen Volyn nam hij de openingstreffer na een geweldige solo voor zijn rekening (video).

Als Konoplyanka inderdaad niet kan meedoen tegen Ajax, dan wordt hij waarschijnlijk vervangen door Roman Zozulya. 41-voudig Oekraïens international Konoplyanka was in de winter van 2014 nog dicht bij een transfer naar Liverpool, maar een akkoord over de wijze van betalen en de termijnen bleef uit. Ook Tottenham Hotspur en AS Roma zaten in het verleden achter Kono aan. Volgens berichten uit Oekraïne staat hij nu op het punt om zijn aflopende contract bij Dnipro te verlengen.

Gueye
Dnipro heeft zich dinsdag voor drie seizoenen versterkt met Papa Gueye, een dertigjarige verdediger uit Senegal. Omdat Metalist Kharkiv zijn salaris al enige tijd niet meer had uitgekeerd, mocht hij daar transfervrij vertrekken. Myron Markevich, de huidige coach van Dnipro, wilde Gueye in zijn tijd als bondscoach van Oekraïne nog laten naturaliseren en zei dat het een 'kwestie van tijd' was tot Gueye een paspoort zou bemachtigen. De speler debuteerde in 2012 echter voor Senegal en mocht daardoor niet meer uitkomen voor een ander land. Hij heeft nu zes interlands achter zijn naam staan.

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
109

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties