Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doek valt voor Man United in bekertoernooi ondanks fraaie goal Zlatan

Laatste update:

Mourinho voerde de nodige wijzigingen door in zijn basiself ten opzichte van de met 1-2 gewonnen competitiewedstrijd van afgelopen weekeinde tegen West Bromwich Albion. Van de elf spelers die op The Hawthorns aan de aftrap verschenen, kon alleen Marcus Rashford opnieuw rekenen op een basisplaats. Daardoor kregen onder anderen Daley Blind, Luke Shaw en Zlatan Ibrahimovic een kans vanaf het begin, terwijl ook Paul Pogba na een lange absentie vanwege een schorsing weer eens mocht opdraven.

Bristol City presteert dit seizoen met een derde plaats uitstekend in de Championship en the Robins bewezen ook tegen Manchester United over een prima ploeg te beschikken. Ibrahimovic en Rashford teisterden weliswaar het houtwerk in de eerste helft, maar de thuisploeg liet zich in aanvallend opzicht ook zeker niet onbetuigd. Korey Smith leek op slag van rust op weg naar de 1-0, maar Blind voorkwam met een uiterste krachtsinspanning een zeker doelpunt van de middenvelder.

Vlak na de onderbreking wist Bristol City alsnog de score te openen. Joe Bryan bekroonde een geweldige rush met een schot in de verre hoek: 1-0. Manchester United deed vervolgens onmiddellijk wat terug via Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse vedette schoot een vrije trap hard binnen en maakte zo zijn eerste doelpunt na zijn zware knieblessure. Bristol City toonde echter karakter en ging er in de derde minuut van de blessuretijd toch nog met de zege vandoor. Smith scoorde van dichtbij na een intelligente pass van Matt Taylor.

-

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties