Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelman Van Dijk vindt direct na pensioen al emplooi in Rotterdam

Laatste update:

Van Dijk kwam tussen 1992 en 2012 uit voor Feyenoord, RKC Waalwijk, PSV, De Graafschap, RKC Waalwijk, sc Heerenveen, opnieuw Feyenoord en tot slot FC Utrecht. Hij brengt een berg aan ervaring met zich mee richting Woudestein. In december zei hij in gesprek met Voetbalzone nog niet te weten wat de toekomst hem zou brengen. "Keeperstrainer worden? Dat lijkt me leuk. Het zou goed te combineren zijn met mijn keepersschool, waar ik op vrijdagmiddag mee bezig ben. Maar het zal afhankelijk zijn van wat er op mijn pad komt", zei Van Dijk toen.

Het is er nu dus al sneller van gekomen dan hij toen wellicht dacht. "Ik heb gisteren een gesprek gehad bij Excelsior en natuurlijk met de nieuwe hoofdtrainer Leon Vlemmings. Ik ken hem nog van Feyenoord, dus ik weet hoe hij werkt. Ook Jon Dahl Tomasson ken ik van Feyenoord, met hem heb ik nog gevoetbald", aldus Van Dijk. "Wat dat betreft denk ik dat ik hier pas. Ik heb in elk geval veel zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen."

De voorbije drie jaar werden de doelmannen van Excelsior gecoacht door Peter den Otter, maar hij besloot een nieuwe aanbieding van de Kralingers naast zich neer te leggen. De club ging op zoek en kwam uit bij Van Dijk. De man die 348 wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam heeft staan ziet uit naar zijn nieuwe functie. "Het trainen van de keepers van de A-selectie van een BVO is nieuw voor mij", aldus Van Dijk.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties