Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Doelman van 80 miljoen euro niet langer onaantastbaar na slechte reeks'

Laatste update:

Kepa werd in 2018 voor tachtig miljoen euro overgenomen van Athletic Club en groeide met deze transfer uit tot de duurste doelman aller tijden. De 25-jarige keeper kende een goed debuutjaar op Stamford Bridge, al kreeg een incident met toenmalig manager Maurizio Sarri de meeste aandacht. In de finale van de EFL Cup weigerde Kepa gewisseld te worden om tweede keus Willy Caballero de naderende strafschoppenserie te laten doen. Sarri ontstak in woede en zag zijn ploeg uiteindelijk verliezen na het nemen van strafschoppen.

Frank Lampard: 'We gaven veel te makkelijk de doelpunten weg'

De peperdure Kepa werd de wedstrijd daarna op de bank gehouden, maar kreeg al vrij snel zijn plaats weer terug onder de lat. Hij veroverde met Chelsea enkele maanden later de Europa League en leek daarom ook niet meer ter discussie te staan. De laatste tijd is er echter veel kritiek op zijn optredens namens de Londense club. De Spanjaard liet een matige indruk achter in de duels met Newcastle United (1-0 nederlaag) en Arsenal (2-2), waardoor zijn toekomst bij Chelsea steeds vaker onderwerp van gesprek is.

Lampard liet zich na het gelijkspel tegen Arsenal van dinsdagavond duidelijk uit over het functioneren van Kepa bij Chelsea. "Ik weet dat er naar hem gekeken wordt, maar zo gaat dat nou eenmaal in het topvoetbal", aldus Lampard in de Engelse media. "Het momentum van een wedstrijd verandert soms door zijn acties en dat is zeker iets waar wij serieus naar moeten kijken." Kepa beschikt bij Chelsea over een verbintenis die nog ruim vijf jaar doorloopt.

Het is logisch dat Chelsea een vervanger zoekt voor Kepa

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
20
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties