Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelman van Sevilla krijgt vuistslag in het gezicht: 'Ik wilde hem slaan!'

Laatste update:

"We zaten al in de blessuretijd", aldus Dmitrovic. "Een fan kwam het veld op, duwde mij van achteren, keek me aan en probeerde me te slaan. Hij streek een beetje over mijn neus en nek. Ik wilde hem slaan, maar dat is niet goed. Als je wil slaan moet je je aanmelden voor een sport als boksen. Voetbal verdient deze dingen niet." De goalie liep onder meer een schram in zijn nek op. De man kon door beveiligingspersoneel naar de zijlijn worden gedirigeerd. PSV wacht mogelijk een hele zware straf van de UEFA.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Dmitrovic kreeg pas vlak voor de wedstrijd te horen dat hij moest keepen, daar Yassine Bounou geblesseerd afhaakte. "Er is altijd wel een fan die dronken of gek is. Maar dit mag nooit gebeuren. Ik hoop dat ze hem zwaar straffen", gaat Dmitrovic verder. "Het was een complete verrassing voor mij, want je bent volledig gefocust op het spel. Ineens kreeg ik een duw. Ik heb nog nooit in zo'n situatie gezeten, maar ik weet hoe ik me moet verdedigen. Het belangrijkste is dat we geplaatst zijn voor de volgende ronde."

Ook vanuit het PSV-kamp is gereageerd op het voorval. Ruud van Nistelrooij keurt de actie ten strengste af. "Supporters horen niet op het veld. Spelers aanvallen, dat is ondenkbaar", citeert het Eindhovens Dagblad uit de mond van de PSV-trainer. Algemeen directeur Marcel Brands pleit voor een zware straf. "Als het aan mij ligt, wordt het een levenslang stadionverbod. Hij dupeert ook PSV en alle andere supporters. Ik vind dit moment erger dan de uitschakeling. Het hoort totaal niet bij PSV. Wij zijn verantwoordelijk als organisator en gaan dit uiteraard evalueren met onze stewards. Het is ongelooflijk dat iemand van de tegenstander wordt aangevallen."

Brands gaat zich hard maken voor een hele zware straf, zo vertelt hij. "Ik weet nog niet wie het is, maar van de politie zullen we uiteraard een en ander vernemen. Helaas hebben we in de maatschappij te maken met dit soort mensen. Onze eigen supporters zijn ook woedend op hem en inmiddels heeft hij van hen ook al een paar klappen gehad, heb ik begrepen. Het is zeer ernstig wat hier is gebeurd en dit roept dan weer reactie op omdat onze mensen dit niet pikken."

Europa League
PSV
2 - 0
Sevilla

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
5
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties