Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelman Zenit (15) rijdt Aston Martin drie dagen na aankoop plat

Laatste update:

Doelman Pavlov claimt dat hij de auto cadeau heeft gekregen van zijn vader, maar particulier Dmitri heeft aan Life News laten weten dat hij de Aston Martin van zo'n 120.000 euro toch echt aan Pavlov zelf heeft verkocht. Hij herkende immers het clublogo van Zenit dat op Pavlovs trainingspak en dat van zijn twee vrienden stond. De waarde van de Aston Martin wordt geschat op 120.000 euro en Pavlov betaalde in contanten. Toen de speler met de verklaring van Dmitri werd geconfronteerd, zei hij opeens dat hij de wagen van een vriend had geleend.

Pavlov kwam met de Aston Martin in botsing met een Volkswagen Tiguan en ontvluchtte vervolgens de plaats van het ongeval. "Voordat ik het kruispunt wilde oversteken, keek ik goed of er iemand aankwam. Ik zag niemand. Ik reed een kilometer of veertig, vijftig per uur, maar toen kwam er uit het niets een auto met tachtig kilometer per uur aan scheuren. Ik had er geen schuld aan", aldus Pavlov. Omdat hij geen rijbewijs had, rende hij 'uit angst' voor de mogelijke consequenties weg.

Sergei Protasov, de hoofd jeugdopleiding van Zenit-84, een dochterclub van Zenit, is logischerwijs niet blij met de actie van zijn pupil: "De hersenen zijn op die leeftijd klaarblijkelijk nog niet heel groot. Dit valt niet goed te praten, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en zat hij ook niet met drank op achter het stuur. Dat is al een hele geruststelling", aldus Protasov tegenover R-Sport. "Of hij de auto heeft gestolen? Nee, hij heeft hem zelf gekocht. Maar hij mag nog helemaal niet rijden, dat is duidelijk."

"Ik vraag mij ook af waarom iemand een auto aan een jongen van vijftien verkoopt. Straks koopt die jongen ook nog de Ostankino-televisietoren of een vliegtuig!", glimlacht Protasov. Pavlov is intussen onderwerp van gesprek in de Russische voetbalwereld en zijn vriendenbestand op VKontakte, het Russische Facebook, is in een paar dagen tijd verdubbeld. Pavlov is onder leeftijdsgenoten dan ook bijzonder populair en moet lachen om de opmerking van jeugdtrainer Protasov.

"Ja, natuurlijk kan ik een vliegtuig kopen. En een Lamborghini. Of ze me zo goed betalen? Geloof me, ik krijg nog geen stuiver van Zenit." Hij wil echter ook niet verklappen wie zijn vader is en hoe veel geld die vader verdient: "Dat gaat niemand wat aan, laat het maar een mysterie blijven. Maar ik heb toch al gezegd dat ik de auto van een vriend leende. Jij bent alleen maar uit op sensatie", zei Pavlov tegen de verslaggever van Life. "Hoeveel krijg jij voor zo'n stukje tekst? Waarschijnlijk kan ik daar de tank niet eens mee vullen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
51
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties