Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpunt Barazite helpt Austria Wien niet; Sturm Graz landskampioen

Laatste update:

Sturm Graz - Wacker Innsbruck 2-1
Andreas Hölzl stuurde zijn ploeg na precies een kwartier spelen de juiste richting op door voor de 1-0 te zorgen. De 26-jarige middenvelder ontving de bal van ploeggenoot Florian Kainz en werkte van vijf meter beheerst binnen. Nog voor de onderbreking brachten de gasten de spanning in de titelstrijd terug. Thomas Bergmann zette voor op Alexander Hauser, die afrondde. Het thuispubliek leek zich na de onderbreking vooral bezig te houden met het resultaat van Austria Wien tegen Red Bull Salzburg. Het werd even spannend, maar de concurrent om de landstitel verloor waardoor het feestje van Sturm kon beginnen. Samir Muratovic zette de kers op de taart door zijn ploeg zelfs nog naar de zege te schieten.

Austria Wien - Red Bull Salzburg 2-4
De topscorer van de Oostenrijkse Bundesliga maakte na 32 minuten spelen zijn reputatie waar. Roland Linz werkte seizoenstreffer nummer twintig tegen de touwen. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want nauwelijks een minuut later stond de gelijkmaker op het bord: Jakob Jantscher maakte de treffer. Austria wist dat alleen een overwinning een kampioenschap zou kunnen opleveren en ging dus vol op de aanval spelen. Julian Baumgartlinger pakte een rode kaart, maar voormalig Vitessenaar Nacer Barazite zette niet veel later zijn handtekening onder de 2-1. Drie minuten later maakte Alan weer gelijk, waarna Roman Wallner zelfs de 2-3 produceerde. Austria liet het lopen en zag Alan ook nog 2-4 maken.

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
24
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
47
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties