Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpunt bij rentree levert Depay week later geen basisplaats op

Laatste update:

Depay keerde vorige week terug na een periode van blessureleed en de Oranje-international luisterde zijn rentree op met een doelpunt in blessuretijd. Ook Luuk de Jong wist het net te vinden in het Camp Nou. Xavi heeft echter besloten om Depay geen basisplaats te gunnen tegen Elche. De voorhoede van Barcelona bestaat uit Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang en Gavi. De middenlinie wordt gevormd door Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Pedri. Achterin starten Dani Alves, Gerard Piqué, Ronald Araújo en Jordi Alba, wiens positie een week geleden nog werd ingenomen door Dest. Marc-André ter Stegen staat andermaal onder de lat. Adama Traoré en Ferran Torres, vorige week nog basisspelers, houden net als Depay de bank warm.

Luuk de Jong en Memphis Depay scoorden vorige week bij Barcelona, maar het duo begint tegen Elche weer op de bank.

Barcelona is onder Xavi bezig aan een opmars in LaLiga. In de laatste vier competitiewedstrijden werden tien punten gehaald. Er waren klinkende zeges op Atlético Madrid (4-0), Valencia (1-4) en dus Athletic Club (4-0). Ondertussen werd in de Europa League over twee duels afgerekend met Napoli. In de achtste finale van het Europese toernooi staat een tweeluik met Galatasaray op het programma. Daarnaast staat Barcelona op 20 maart tegenover Real Madrid in het Santiago Bernabéu.

Opstelling Elche: Badía; Barragan, Roco, Gonzalez, Mojica; Morente. Mascarell, Guti, Milla; Fidel, Boye

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Alves, Araújo, Piqué, Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Dembélé, Aubameyang, Gavi.

-
Elche - Barcelona eindigt in een...

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties