Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'

Laatste update:

De 31-jarige Italiaan ruilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer in voor een lucratief avontuur bij Al-Arabi, dat 45 miljoen voor hem overmaakte. Na een jaartje heeft Verratti het echter wel weer gezien.

Zijn management klopte daarom aan bij Spotify Camp Nou, met de vraag of Barça nog belang had bij een ervaren middenvelder. Dat had het wel, mits die de kwaliteitskeuring zou doorstaan.

De Catalanen begeven zich nog midden in die keuring en komen er maar niet uit. Barça vreest dat de Qatarese competitie Verratti parten heeft gespeeld.

De Qatar Stars League staat mondiaal niet erg hoog aangeschreven en is, naar Barça's oordeel, een wereld van verschil met LaLiga. Toch weten los Azulgranas wat Verratti ooit kon.

Verratti zou bereid zijn een flink salarisoffer te maken om zijn jongensdroom in vervulling te laten gaan. In 2017 zette PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi namelijk een streep door een overgang naar Barcelona. Uiteindelijk zou Verratti tot vorige zomer in Parijs blijven, met 416 officiële duels achter zijn naam. Hij won er (onder meer) negenmaal de landstitel en behaalde de tweede plek in de Champions League in 2020.

Vooralsnog verzamelde Verratti zeventien optredens in Qatarese dienst. Daarin scoorde de Europees kampioen van 2020 niet, maar gaf hij wel zeven assists en pakte hij evenzoveel gele kaarten. Het is onbekend of Barça een transfersom voor hem zou moeten betalen. Zo liet Jordan Henderson in het naburige Saudi-Arabië zijn contract ontbinden om een overgang naar Ajax te bewerkstelligen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Denk jij dat Verratti nog van waarde kan zijn voor FC Barcelona?

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
15
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
7
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
28
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties