Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpunt Hulk met 108 km/u opmaat voor winst in kraker

Laatste update:

Het treffen tussen Benfica en Porto was in alle opzichten een fraai affiche. De twee grootmachten gaan nek-aan-nek in de competitie en in een volgepakt Estádio da Luz was het voor de aanwezige fans een duel om van te smullen. Na een hoekschop van Hulk in de zevende minuut wilde Benfica een aanval op gaan zetten, maar men raakte de bal kwijt en Porto speelde Hulk aan de rechterkant aan. De sterke spits controleerde de bal, zette een man weg en haalde toen snoeihard met links uit naar de rechter bovenhoek; met 108 kilometer per uur schoot hij raak.

Luttele minuten later was Porto weer aan het bouwen aan een aanval, maar ontfutselde Ezequiel Garay aanvaller Marc Janko de bal en ging de kans verloren. Na een fase waarin het wat onvriendelijk werd en Hulk (niet bestraft) en Rolando (wel bestraft) zich schuldig maakten aan overtredingen, liet Nolito een enorme kans op 1-1 liggen. Porto zakte vervolgens in, liet Benfica het spel maken en liep bijna tegen een doelpunt aan, maar Pablo Aimar kopte in de handen van Helton op een goede voorzet van Nicolás Gaitan.

Vervolgens ging Porto weer frontaal in de aanval, maar werd het de voet dwarsgezet door Artur bij pogingen van Janko en Álvaro Pereira. En nadat João Moutinho de lat raakte met een vrije trap, sloeg Benfica op haar beurt toe. Een schot van Pereira belandde via Axel Witsel voor de voeten van Cardozo en de topscorer van de thuisclub liet de kans niet zomaar gaan (1-1). Vlot na rust was het opnieuw Cardozo die scoorde: dit keer kopte hij een vrije schop van Aimar goed binnen. Benfica rook bloed en ging op jacht naar een derde doelpunt, maar dat kwam niet.

Met nog een half uur voor de boeg koos Porto-trainer Vitor Pereira ervoor Rodríguez erbij te zetten voor Rolando en die wissel pakte goed uit. De Colombiaan tekende al binnen vijf minuten voor de verdiende 2-2, na een scherp uitgevoerde counter. Daarna zag Janko een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, maar Porto bleef sterk op zoek naar de winnende goal. Emerson moest er aan Benfica-zijde vanaf met rood voor het neerhalen van Hulk en dat zorgde voor nog meer druk van Porto: vlak voor tijd werkte Maicon (net in buitenspelpositie) na een vrije trap van Rodríguez de 2-3 binnen.

Bekijk hier het doelpunt van Hulk:

Bekijk hier de samenvatting van Benfica - FC Porto:

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties