Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpunten El Hamdaoui doen concurrentie verbleken bij award-strijd

Laatste update:

De stift tegen NAC en de volley tegen Heerenveen werden beiden gewaardeerd met 4.15 sterren op een schaal van vijf, waar de 1-0 tegen de Friezen een nét iets lager gemiddeld cijfer kreeg. Dat stiftje ontving 4.1 punten. Lasnik moet daardoor genoegen nemen met een vierde plaats. De weergaloze knal van de Willem II'er in het duel met Roda JC werd door jullie gewaardeerd met 3.9 punten. Het schot in de kruising van Rasmus Lindgren in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (3.5) completeert de top vijf.

Het is de vraag of de eclatante zege van El Hamdaoui de speler zelf veel zal doen. Vrijdag nog gaf de Marokkaans international te kennen dat de schoonheid van zijn treffers voor hem slechts bijzaak is. "In eerste instantie wil ik altijd winnen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Als ik scoor, assists geef en belangrijk ben voor het team, dan vind ik dat ik het niet slecht doe", liet hij optekenen op de website van zijn club.

Het gat tussen nummer vijf Lindgren en de spelers die daarna komen is aanzienlijk. Zo moet Overtoom (doelpunt tegen Ajax) het doen met een gemiddelde waardering van 3.15 punten. Het rijtje van de tien door ons geselecteerde doelpunten wordt gecompleteerd door Georginio Wijnaldum (Feyenoord, tegen VVV-Venlo, 3.1/5), Thomas Enevoldsen (FC Groningen, tegen NEC, 3/5), Steve de Ridder (De Graafschap, tegen FC Utrecht, 3/5) en Jonathan Reis (PSV, tegen Willem II, 2.65/5).

Meer nieuws

Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
1
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
5
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
1
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties