Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpuntenmaker Man United treedt met knullige viering in voetsporen Guidetti

Laatste update:

Diallo was in de 85ste minuut binnen de lijnen gekomen voor Raphaël Varane. De 21-jarige Ivoriaan zag hierna hoe ploeggenoot Antony er vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd een verlenging wist uit te slepen. De ex-Ajacied tekende voor de 2-2 aan.

In de verlenging knokte Liverpool zich via een van richting veranderd schot van Harvey Elliot nog wel naar een 2-3 voorsprong, waarna United alles op alles zette om een gaatje in de Liverpool-verdediging te forceren. Uiteindelijk kwam de thuisploeg via Marcus Rashford op gelijke hoogte. In de blessuretijd van de verlenging was het dus Diallo die de eindstand op 4-3 bepaalde.

Met de winnende treffer bracht de buitenspeler Old Trafford in extase. Zelf kon Diallo, die pas zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte, zijn geluk ook niet op.

Uit euforie trok hij zijn shirt uit, al bleek dat geen al te handige actie. Luttele minuten eerder had hij al een gele kaart gekregen. Scheidsrechter John Brooks kon dus niet anders dan Diallo met zijn tweede gele prent van het veld te sturen.

De vleugelaanvaller voegde zich daarmee in een bijzonder rijtje met onder meer John Guidetti, die in 2012 als spits van Feyenoord ook zijn tweede gele kaart kreeg in een competitieduel met RKC Waalwijk. De Zweed trok zijn shirt uit na een benutte strafschop en kon vervolgens inrukken. RKC maakte daarna nog de 1-1. Door de rode kaart miste Guidetti destijds een kraker tegen PSV.

Diallo was na afloop van het duel enorm trots op zijn winnende treffer. "'Ik denk dat het de beste goal uit mijn carrière is", zei hij in gesprek met ITV. De Ivoriaan werd vervolgens gevraagd naar zijn rode kaart. "Ik was vergeten dat ik die eerste gele kaart had gekregen."

Meer nieuws

Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
4
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
2
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
13
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
12
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties