Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpuntloze Cristiano Ronaldo wacht duel met meest efficiënte Serie A-club

Laatste update:

O Sassuolo leed in de geschiedenis van de Serie A acht nederlagen tegen Juventus, meer dan tegen welke club dan ook. In deze reeks kregen i Neroverdi 25 tegengoals om de oren.

O Juventus kwam in de vijf eerdere Serie A-thuiswedstrijden tegen Sassuolo tot zestien doelpunten en incasseerde slechts één tegengoal. Elk duel werd in winst omgezet.

O Met zeven punten uit drie duels heeft Sassuolo deze voetbaljaargang zijn beste seizoenstart in de Serie A geëvenaard: zeven punten in 2015/16. In dat seizoen remiseerden i Neroverdi op de vierde speeldag tegen AS Roma (2-2).

O Juventus won de eerste drie competitieduels en kan zondag, net als afgelopen seizoen, zodoende op twaalf punten uit de eerste vier Serie A-duels komen. Het lukte de Turijse club nog nooit om dat in twee opeenvolgende seizoenen te doen.

O Juventus heeft in 2018 van alle clubs in de top vijf competities van Europa de minste tegengoals in eigen huis om de oren gekregen: vier (minimaal drie competitieduels).

O Geen enkele club in de Serie A heeft meer doelpogingen achter zijn naam staan dan Juventus (67). Alleen Fiorentina (14) heeft tegelijkertijd minder doelpogingen op zijn eigen doel moeten toestaan dan la Vecchia Signora (26).

O Sassuolo heeft tot dusver dit seizoen het allerhoogste scoringspercentage van alle clubs in de Serie A: 22.9 procent. Saillant: in de voorbije voetbaljaargang was dat juist het allerlaagste: 5.8 procent.

O Cristiano Ronaldo maakte in zijn vierde optreden in LaLiga voor Real Madrid zijn eerste competitiedoelpunt van 2017/18, tegen Getafe (1-2), met zijn 28e schot. In 2018/19 staat de teller van de Portugees in het tenue van Juventus op 23 doelpogingen en 0 doelpunten.

O Paulo Dybala was in de eerste vier speeldagen van afgelopen seizoen goed voor acht treffers, inclusief een hattrick tegen Sassuolo. De aanvaller van Juventus wacht deze voetbaljaargang echter nog op zijn eerste treffer.

O Kevin-Prince Boateng was in elk van zijn laatste twee Serie A-duels goed voor een goal. De aanvaller van Sassuolo scoorde nog nooit in drie opeenvolgende Serie A-duels.

-
Juventus - Sassuolo eindigt in een ...

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
2
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties