Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Doemscenario dat Ajax naast Bergwijn grijpt en Ziyech of Neres nog vertrekt'

Laatste update:

De entourage van Bergwijn, wiens contract bij PSV nog drie seizoenen doorloopt, kan dus nog steeds een belletje van Overmars verwachten. "Zeker. Dat wordt het management van Bergwijn ook duidelijk gemaakt. Maar de factor tijd lijkt in het nadeel van de Amsterdammers. De raad van commissarissen geeft Overmars tot dusver pas groen licht om naar Bergwijn te schakelen als Ziyech of Neres is verkocht", aldus Verweij.

"Maar Sevilla heeft zich al in Eindhoven gemeld voor de aanvaller en is bereid om aan de persoonlijke eisen van Bergwijn te voldoen", verduidelijkt Verweij de moeilijke positie van Ajax inzake een eventuele deal met PSV. "Zo bestaat uit Amsterdams perspectief het doemscenario dat Ajax naast Bergwijn grijpt en aan het einde van de transfermarkt Ziyech of Neres nog vertrekt." Sevilla heeft dus verregaande belangstelling voor Bergwijn, al blijft een eerste bod op de aanvaller van PSV voorlopig uit.

Ziyech wordt net als Bergwijn gelinkt aan Sevilla, maar de aanvallende middenvelder wil Ajax niet zomaar verlaten. "Het moet wel gaan om een club waarvoor ik Ajax wil inruilen. Zo'n club is er vooralsnog niet gekomen. Tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe ik gewoon mijn stinkende best", zei Ziyech zaterdag na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV tegenover FOX Sports. De bij Atlético Madrid genoemde Neres keerde dinsdag terug op het trainingsveld van Ajax.

Verwacht jij dat Steven Bergwijn deze zomer naar Ajax verkast?

Meer nieuws

Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
11
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
20
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties