Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg geniet: 'Er was een Feyenoord-fan die maar naar me blééf schreeuwen'

Laatste update:

Dolberg erkent dat de wedstrijd tussen de twee Nederlandse topclubs 'bijzonder' is: "Dat voel je al als je die tunnel uitkomt. Een orkaan van geluid, je verstaat niets of niemand meer. Je voelt vijandigheid zoals je die nergens treft", aldus de jonge spits, die uitkijkt naar 22 oktober als Feyenoord Ajax ontvangt in De Kuip, in gesprek met Santos.

De emoties bij de fans van de Rotterdammers en de scheldkanonnades die de Deen te verduren kreeg tijdens het duel haalden hem niet uit zijn concentratie: "In die potjes haal ik het beste uit mezelf, heb ik gemerkt. Er was een Feyenoord-fan die maar naar me blééf schreeuwen. Geweldig gevoel om die mond, en ook al die anderen, te snoeren met een doelpunt."

Wie denk jij dat de eerste Klassieker van het seizoen gaat winnen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties