Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg: 'Ik denk dat ik het in de zesde minuut wel wist'

Laatste update:

St. Juste kreeg al snel een rode kaart na een overtreding op Nicolás Tagliafico. Dolberg wist vanaf dat moment vrij zeker dat de drie punten in Amsterdam zouden blijven. "Ik denk dat ik het in de zesde minuut wel wist", vertelt hij in gesprek met Ajax Life. Hij verklaart dat Ajax de wedstrijd in ging om te winnen. "En niet dat we in minuut zes al hadden gewonnen, maar onze opdracht werd wel een stuk eenvoudiger. Misschien dachten we er zelfs een beetje te gemakkelijk over, want we kakten in. De wedstrijd bloedde daardoor een beetje dood."

Bijlow reageerde na 22 minuten spelen niet goed op een schot van Frenkie de Jong. De bal ging door de benen van de keeper, waarna Dolberg doorliep richting de doellijn en Bijlow leek te raken. Bijlow verklaarde na afloop dat hij werd geraakt door de spits, maar de arbitrage vond het niet voldoende om het doelpunt af te keuren. "Ik dacht bij de bal te kunnen, maar dat lukte toch niet. Heel misschien dat ik zijn arm raakte. Ik kon zien dat het een doelpunt was, want de bal was over de lijn. Ik heb een kort filmpje gezien, maar ik vind het allemaal erg moeilijk te zeggen. Als ik eerlijk ben, vermoed ik dat ik de keeper niet raakte."

Bij Dolberg was er geen moment twijfel of de goal wel geldig was. "Ik realiseerde eigenlijk totaal niet dat er gefloten kon worden voor een vrije trap voor Feyenoord. Ik zag alleen dat de bal over de lijn was en dat het doelpunt werd goedgekeurd. Bij mij was er geen enkele twijfel", aldus de spits, die na een uur spelen vervangen werd door Klaas-Jan Huntelaar.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties