Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dolberg komt gewoon niet aan de bal en dat is te weinig voor een spits'

Laatste update:

"Natuurlijk heeft Dolberg heel veel kwaliteiten. Dat zie ik ook wel. Maar ik zie het soms ook hele wedstrijden niet", stelt de oud-spits van onder meer Ajax en PSV bij het programma Rondo van Ziggo Sport. "Dan kun je wel zeggen: hij is jong. Maar we zijn allemaal jong geweest. Bij Van Basten zag ik bijvoorbeeld altijd weer die flits in een wedstrijd. Dolberg komt gewoon niet aan de bal en dat is te weinig voor een spits. Hij wint momenteel bijna geen duel."

"Ik vind dat Dolberg echt te weinig brengt. Dat is al maanden zo. Vorige week tegen Beugelsdijk, met alle respect of niet met alle respect, kon hij dan weer wat laten zien. Maar ik mis bij hem gewoon een bepaalde agressiviteit, felheid en wil om duels te winnen", besluit de analist. Dolberg verzorgde afgelopen zondag in het gewonnen uitduel tegen Roda JC de assist op de openingstreffer van Davy Klaassen.

Ben jij het met Willem Kieft eens?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties