Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg krijgt 5,5 voor optreden: 'Klaas-Jan is van de buitencategorie'

Laatste update:

Mols was minder enthousiast over hoe Dolberg tegen PEC acteerde en gaf als rapporteur namens De Telegraaf de Deen een 5,5. "Maar om Dolberg hoeven we ons geen zorgen te maken", zegt hij in de krant. "Iedereen weet dat hij een van de grootste talenten van Europa is. Vorig seizoen speelde hij fantastisch, maar hij is pas negentien jaar en op die leeftijd krijg je ook een keer een mindere periode. Bovendien stond hij nu op een iets andere positie."

Dolberg stond op papier achter diepe spits Huntelaar, die met een fraaie hakbal de openingstreffer voor zijn rekening nam en later weer scoorde. De nieuwe rol van de routinier helpt Dolberg, denkt Mols. "Want daardoor kan hij in de luwte, zonder al te veel druk, zijn vorm weer terug zien te vinden. Dolberg kan fantastisch voetballen, dus die komt zeker terug."

Mols vindt Huntelaar een klassespeler en zegt dat Ajax er goed aan heeft gedaan hem terug te halen. "Zeker in een jeugdig elftal is het fijn om er een speler bij te hebben die het klappen van de zweep kent. Of hij nog dezelfde Huntelaar is die Ajax in 2008 inruilde voor Real Madrid? Het afmaken had hij altijd al, maar ik denk dat hij nog meer een teamspeler is geworden. Klaas-Jan is een speler van de buitencategorie."

-
Moet Ajax blijven spelen met Klaas-Jan Huntelaar én Kasper Dolberg?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties