Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg sluit transfer niet uit: 'Je zag wat er met Arek Milik gebeurde'

Laatste update:

Technisch directeur gaf onlangs in dezelfde krant aan dat er bijzonder veel belangstelling is voor Dolberg. De tiener ontwikkelt zich stormachtig en liet zowel in de Eredivisie als in de Europa League zien met gemak mee te kunnen. "Of het niet vreemd voelt dat ik één van de meest begeerde spitsen van Europa ben? Ik weet niet of dat zo is", aldus Dolberg. "En als het zo is, denk ik daar niet aan. Ik kan niet zo veel met geruchten."

Dolberg richt zich volledig op de finale van de Europa League tegen Manchester United. Aan een transfer denkt hij niet, meent hij. "Ik heb inderdaad gezegd dat ik nog minimaal één seizoen bij Ajax zal blijven", klinkt het. "Maar je zag vorig jaar wat er met Arek Milik gebeurde. Een week nadat hij zei nog één jaar te blijven, was hij weg, naar Napoli. Ik verwacht dat ik hier in september nog ben. Waarom? Omdat we woensdag (morgen, red.) een 'vrij belangrijke wedstrijd' hebben en ik nog niet aan een transfer wil denken. Na de finale ga ik naar de nationale ploeg van Denemarken en daarna zie ik het allemaal wel."

De Deen was vorig jaar nog jeugdspeler en brak dit seizoen door bij Ajax. In zijn eerste seizoen werd hij clubtopscorer, won hij de prijs voor grootste talent uit de Eredivisie, maakte hij zijn debuut in de nationale ploeg van Denemarken en speelt hij woensdag de finale van de Europa League. Of Dolberg tevreden is? Dat zeker, maar nog niet helemaal. "Ik moet stabieler worden. Mijn ondergrens moet veel hoger liggen. Dit seizoen hebben we kunnen zien dat ik heel slecht speel als ik slecht ben. En goed is gewoon goed. Het verschil tussen heel slecht en goed moet kleiner."

Kasper Dolberg is bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij Ajax

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
6
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
2
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties