Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg vindt uitspraken Overmars 'prima': 'Ik ben gelukkig bij Ajax'

Laatste update:

"Ik weet niet of ik nu een andere mindset heb. Ik doe gewoon mijn best en dan zien we wel wat er gebeurt", vertelt Dolberg via de officiële kanalen van Ajax. De tiener heeft inmiddels concurrentie van niemand minder dan Klaas-Jan Huntelaar. "Hij is een erg ervaren speler. Ik hoop dat ik iets van hem kan leren." Dolberg denkt dat hij 'een heleboel' van de veteraan kan leren. "Ik keek naar hem tijdens de training, hoe hij loopt en zo. Ik denk dat we nog veel zullen praten in de toekomst."

"Hij is een erg goede spits en heeft veel gescoord in zijn carrière. Ik denk niet dat ik zomaar eerste spits ben. Ik moet laten zien dat ik de beste ben." Voor Dolberg zouden zes clubs serieus geïnteresseerd zijn, maar hij zal nog een jaar moeten wachten voordat hij het een stap hogerop probeert. Ajax denkt er niet aan om de Deen te verkopen, zo maakte directeur spelersbeleid Marc Overmars dinsdag duidelijk.

"Kasper Dolberg en Amin Younes, not for sale", zei Overmars. "Klaas-Jan Huntelaar en Dolberg zijn een toptandem van meester en leerling." Dolberg zelf vindt dat 'prima'. "Ik ben gelukkig hier, dus er is geen reden om weg te gaan." Hij kijkt uit naar komend seizoen. "We hebben veel goede spelers, dus ik verwacht een heel goed seizoen."

Kasper Dolberg is het grootste talent in de selectie van Ajax

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties