Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dolbergs vertrek dichterbij gekomen met Ajax' uitschakeling'

Laatste update:

Ajax verkocht Davinson Sánchez voor minimaal veertig miljoen euro aan Tottenham Hotspur en weigerde een aanbieding van ruim vijftig miljoen euro van AS Monaco voor Kasper Dolberg. Dat gebeurde op basis van de prestaties in het voorbije Europa League-seizoen. Europese topclubs betalen niet de hoofdprijs voor prestaties in de Eredivisie, zo schrijft het dagblad vrijdag.

"Zonder internationaal voetbal zal de sportieve ontwikkeling van Dolberg en andere Ajacieden stagneren. Daarom is Dolbergs vertrek naar Monaco dichterbij gekomen met Ajax' uitschakeling", zo voorziet Valentijn Driessen, chef voetbal van het dagblad. "Bedrijfsmatig valt een bod van zestig miljoen euro of meer nauwelijks te weigeren want over een jaar brengt hij zo'n bedrag nooit meer op. Terwijl de emoties bij de achterban hoog kunnen oplopen door zo'n transfer. Veel geld in kas met een falend elftal op het veld is een ongewenst gevaarlijke cocktail. Helemaal bij Ajax."

UEFA Europa League
Rosenborg BK
3 - 2
Ajax
Denk jij dat Kasper Dolberg deze maand bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
6
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
2
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties