Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doldwaze taferelen rond Mestalla: Valencia bereikt finale van Copa del Rey

Laatste update:

De heenwedstrijd in het San Mamés hield alles nog open richting de return. Valencia slaagde er drie weken geleden met tien man in om nog met een 1-1 gelijkspel terug te keren uit Baskenland. De spelersbus van Valencia werd door een uitzinnige menigte opgewacht bij het Mestalla. Los Che konden voor het eerst sinds 2019 weer de finale van het Spaanse bekertoernooi bereiken; destijds werd de eindstrijd met 2-1 gewonnen van Barcelona.

Voor Athletic is de finale van de Copa del Rey de laatste jaren niet bepaald onbekend terrein, want de Basken stonden de laatste twee jaar in de eindstrijd. Die werden overigens allebei verloren - tegen Real Sociedad en Barcelona - en ook dit seizoen gaat Athletic de Copa del Rey niet winnen. Met 43 minuten op de klok tekende Gonçalo Guedes voor het enige doelpunt van het duel. De Portugese aanvaller ving een afgeslagen vrije trap op en haalde doeltreffend uit vanaf de rand van het strafschopgebied.

Zodoende staat Valencia op 23 april in het Estadio de La Cartuja van Sevilla in de finale van de Copa del Rey. Het wordt donderdag duidelijk wie daarin de tegenstander wordt: Real Betis of Rayo Vallecano. Real Betis won het heenduel in Madrid met 1-2 en heeft daardoor een uitstekende uitgangspositie voor de return in eigen huis.

Copa del Rey
Valencia
1 - 0
Athletic Club

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties