Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolend Sevilla ontslaat na Lopetegui ook Sampaoli; opvolger bekend

Laatste update:

Na 26 wedstrijden is Sevilla de nummer veertien van LaLiga, maar de voorsprong op de 'onveilige' achttiende plaats van Valencia bedraagt maar twee punten. Dat is tegen het zere been van de clubleiding van de Andalusiërs, die gehoopt hadden met Sampaoli de weg omhoog in te kunnen zetten. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Getafe (2-0) kwam de geruchtenmolen al op volle toeren en maandag wisten Spaanse media en transfermarktexpert Fabrizio Romano al zeker dat de coach ontslagen zou worden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jorge Sampaoli (@sampaolioficial)

In de Europa League kon Sampaoli wel nog bogen op prima resultaten. In de tussenronde werd PSV uitgeschakeld en daarna bond Sevilla ook Fenerbahçe aan de zegekar, maar de clubleiding vond dat niet genoeg. In de kwartfinale tegen Manchester United zal Mendilibar dus voor de groep staan. De 62-jarige Spanjaard tekent een contract tot het einde van het seizoen. Woensdag volgt de officiële presentatie van de oefenmeester.

De namen van José Bordalás, ex-trainer van onder meer Getafe, en Mendilibar werden al even genoemd. De keuze is gevallen op laatstgenoemde, die bekendheid vergaarde door met het kleine Eibar als negende te eindigen in LaLiga. Zijn laatste trainersklus eindigde echter in mineur. Na twaalf wedstrijden moest hij in april 2022 het veld ruimen bij Deportivo Alavés, dat op dat moment hekkensluiter was op het hoogste niveau in Spanje.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
344
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties