Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolenthousiaste Saoediër verklapt wat hij in het gezicht van Messi schreeuwde

Laatste update:

De Saoedische verdediger klopte Messi enkele keren op de rug om zijn aandacht te trekken en hem vervolgens enkele woorden toe te bijten. "Ik vertelde Messi meerdere malen dat hij niet zou gaan winnen", onthulde Al-Bulayhi na de sensationele zege op Argentinië. Messi keek de verdediger hierna enigszins verbouwereerd aan, daar hij Al-Bulayhi niet leek te verstaan.

De Saoedische overwinning op titelfavoriet Argentinië was maandag wereldwijd groot nieuws. Koning Salman van Saoedi-Arabië kondigde voor woensdag zelfs een nationale feestdag af. Iedereen uit het land heeft woensdag vrij om zo optimaal te kunnen genieten van de historische overwinning op het team van Messi.

De overwinning van Saoedi-Arabië op Argentinië maakte een einde aan een reeks van 36 duels zonder verlies van la Albiceleste. In eerste instantie kwam Saoedi-Arabië er nauwelijks aan te pas en zette Messi Argentinië op 1-0. Direct na rust was Saoedi-Arabië echter twee keer trefzeker. De Argentijnen zagen in de eerste helft drie doelpunten afgekeurd worden vanwege buitenspel en slaagden er uiteindelijk niet meer in om een punt aan het openingsduel over te houden.

FIFA World Cup
Argentinië
1 - 2
Saudi Arabia

Meer nieuws

Nederland lijkt steeds meer kans te maken op organisatie WK 2027 voor vrouwen
1
Verbeek noemt absolute voorbeeldclub in Nederland: 'Jaloersmakend'
33
Ihattaren ontmoette maandag een Nederlandse teamgenoot: 'Mijn indruk?'
9
Slot maakt zich zorgen na horrorweek Feyenoord: 'Een vervelende constatering'
5
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties