Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolle vreugde in Londen: 'Het is altijd geweldig om Chelsea te verslaan'

Laatste update:

"Je hebt wedstrijden en je hebt wedstrijden. Chelsea is een team van een bepaalde standaard en als je die ploeg dan verslaat…", begon Bilic zijn verhaal in de Engelse pers. "Het is geweldig om Chelsea te verslaan, het is altijd geweldig om hen te verslaan. Ze hebben een goed team dat er alles aan heeft gedaan en om dan voor het oog van zestigduizend supporters te winnen, dat is prachtig. We krijgen nu alleen maar meer vertrouwen."

Antonio Conte, de manager van Chelsea, stelde vast dat zijn team een goede wedstrijd speelde en veel kansen creëerde: "We hebben goed en met veel intensiteit gespeeld. Ik heb een uitstekende mentaliteit gezien bij mijn spelers en ze hebben er tot het einde alles aan gedaan om de boel om te keren, maar we waren wat ongelukkig. Het is jammer dat we eruit liggen."

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Premier League, denk je?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
59

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties