Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Domenech haalt uit naar 'diva': 'Wilde hem achter behang plakken'

Laatste update:

Tijdens het mondiale eindtoernooi weigerden de Franse spelers nog langer te trainen nadat aanvoerder Patrice Evra op het trainingsveld een aanvaring had gekregen met de fitnesstrainer. Anelka zou tijdens de met 2-0 verloren groepswedstrijd tegen Mexico zelfs 'vuile hoerenzoon' hebben geroepen naar Domenech. De spits werd hierop op het vliegtuig gezet. President Nicolas Sarkozy bestempelde de woorden van Anelka als 'onaanvaardbaar'.

In het boek van Domenech, dat Tout Seul heet, gaat de bondscoach in op de frictie in de groep. "Gek genoeg was ik minder geschokt door die belediging dan door het feit dat Anelka me 'je' noemde in plaats van 'u'. Daarmee overschreed hij de grens van leeftijd en hiërarchie. Anelka heeft de groep vermoord", schrijft Domenech. Ook Ribéry komt er niet goed van af.

"Hij ging door met het verrotten van de groep met zijn divagedrag", vervolgt Domenech in zijn bundel. "Ik had hem het liefste achter het behang willen plakken. Ik heb Gourcuff gezegd: 'jij bent de sleutelspeler van dit team', en toen zag ik de jaloezie in de ogen van Ribéry. Hij vond dat niet leuk. Een speler van de Franse ploeg van het EK in 2008 had me al gewaarschuwd voor Ribéry. Hoe heb ik ooit zo stom kunnen zijn om hem toch te selecteren..."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties