Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Domenech wacht na bliksemontslag nog steeds op eerste zege sinds 1993'

Laatste update:

De aanstelling in december was al een enigszins opvallende keuze, want Domenech was zijn sinds vertrek als bondscoach van les Bleus, na het voor Frankrijk dramatisch verlopen WK in Zuid-Afrika, niet meer actief geweest als hoofdtrainer. De keuze van Nantes om met Domenech in zee te gaan pakte echter helemaal verkeerd uit, want onder zijn leiding werd geen enkel duel winnend afgesloten. Les Canaris, inmiddels afgezakt naar plaats achttien in Ligue 1, wachten sowieso al sinds 8 november op een overwinning. Op die dag werd Lorient met 0-2 verslagen, al stond toen Gourcuff nog aan het roer bij Nantes.

Domenech toonde zich ondanks de dramatische reeks behoorlijk strijdbaar. "Als jullie denken dat ik er zelf mee ga stoppen, dan is het antwoord 'nee'", zo zei de ervaren coach dinsdag op een persmoment in aanloop naar het bekerduel met Racing Lens van woensdagavond. "We weten heel goed wat er momenteel gaande is, daar bestaat geen twijfel over. Het is van cruciaal belang dat we de krachten bundelen om zo tot het einde van het seizoen er alles aan te doen om de situatie om te draaien. We moeten na een slecht resultaat niet gelijk hysterisch reageren". Een ultimatum is door voorzitter Waldemar Kita nog niet gesteld, zo verzekerde Domenech. "Over zoiets praten we ook niet openlijk", aldus de 69-jarige keuzeheer, die in 1993 voor het laatst een wedstrijd als clubcoach wist te winnen. Hij was destijds in dienst van Olympique Lyon.

Volgens de Franse media is het bestuur van Nantes achter de schermen druk bezig met de opvolging van Domenech. Antoine Kombouaré, Frédéric Hantz, Habib Béye en Rolland Courbois staan naar verluidt op het lijstje van de leiding van de Franse laagvlieger. Mocht Domenech daadwerkelijk worden ontslagen, dan is het alweer de vijftiende keer dat voorzitter Kita sinds zijn aantreden in 2007 voortijdig afscheid neemt van een oefenmeester.

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties