Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Domoor' van Ajax aangepakt: 'Hij is bezig de boel voor zichzelf te verzieken'

Laatste update:

"Ik kan daar dus niet over uit. Je hebt nog maar net schaamhaar en je vindt dat je al bent uitgeleerd op de Ajax Universiteit. Een stuk of vijftig wedstrijden in Ajax 1 en het is tijd om in het buitenland te gaan oogsten. Meneer wil hogerop. In zijn geval naar Bayern München. Die schijnen tot dertig miljoen euro te willen gaan. Tja", schrijft Borst. Het Algemeen Dagblad meldde afgelopen week dat Bayern München Gravenberch 'nadrukkelijk op de korrel heeft'.

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

"Het product van de jeugdopleiding heeft nog een dozijn redenen om bij Ajax te blijven. De voornaamste: hij is nog geen man. Laat staan een kerel", benadrukt Borst. De columnist vindt dat het de begeleiders van Gravenberch - Mino Raiola en José Fortes Rodriguez - te verwijten valt dat hij zo snel mogelijk verkocht moet worden. "Je hoopt dan dat de papa en mama van Ryan genoeg invloed hebben op zoonlief. Kennelijk is dat niet zo. Zonde. Ajax wil ver gaan. Ryan kan een astronomisch salaris opstrijken als hij verlengt, maar er is besloten: Ryan Gravenberch, pas negentien jaar, gaat weg. Domoor."

Borst haalt aan dat Gravenberch op dit moment als wisselspeler naar het buitenland zou vertrekken, daar hij zijn basisplaats de laatste weken is kwijtgeraakt. "Het allerstomste is: eind dit kalenderjaar is er een WK voetbal. Bij Ajax heeft Gravenberch zo weer een basisplaats. Die kans is in elk geval groter dan dat hij bij Bayern wekelijks speelt. Daar komt hij nog niet als een grote meneer binnen. Meer als een kind", aldus Borst. "Ryan Gravenberch is bezig de boel grondig voor zichzelf te verzieken. Wie schudt deze inhalige snurker tijdig wakker?"

Meer nieuws

'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
14
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
89
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
14
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties