Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Domper voor Ajax en Koeman? Brobbey valt geblesseerd uit tegen Sparta

Laatste update:

Brobbey werd een week geleden door trainer John van 't Schip nog op de bank geposteerd in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aanvaller kwam na de rust toen alsnog binnen de lijnen om de 0-1 achterstand weg te werken. Brobbey bezorgde de Amsterdammers vlak voor tijd nog een punt: 2-2.

Midweeks liet Van 't Schip zich voorafgaand aan het verloren Conference League-duel met Aston Villa (4-0) nog uit over de hamstringklachten van Brobbey. "Hij sukkelde met zijn spieren en knie. Het gaat de ene keer heel goed en de andere keer heeft hij meer last. Dat moeten we steeds goed bekijken."

De spits verscheen zondag tegen Sparta dus ook weer aan de aftrap, maar moest de strijd in de tachtigste minuut geblesseerd staken vanwege een blessure aan zijn hamstring. Ajax keek op dat moment tegen een 2-1 achterstand aan. Via invaller Steven Bergwijn werd er vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd nog een punt uit het vuur gesleept.

Het uitvallen van Brobbey is een flinke domper voor Ajax, dat dit seizoen zeer afhankelijk is van de doelpunten en fysieke kracht van de aanvaller.

De spits werd ook door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor de vriendschappelijke duels met Schotland (22 maart) en Duitsland (26 maart). Door zijn blessure is het maar zeer de vraag of Koeman tijdens deze wedstrijden een beroep op Brobbey kan doen.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties