Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Domper voor FC Utrecht: basiskracht mist restant van kalenderjaar

Laatste update:

Niels Wijne, hoofd medische staf bij Utrecht, laat weten dat het nieuws betekent dat Martensson tot na de winterstop niet meer in actie kan komen voor de Domstedelingen. Dat is een domper voor de Zweed én Jan Wouters, die dit seizoen in acht van de elf competitiewedstrijden een beroep deed op Martensson. De defensieve middenvelder begon in zeven van die duels in de basis.

De 24-jarige Martensson is bezig aan zijn derde seizoen bij Utrecht en speelde tot dusver 49 competitiewedstrijden voor de club. De brigade van Jan Wouters staat op het moment vijftiende in de Eredivisie en speelt aankomend weekend tegen sc Heerenveen. Dinsdagavond wacht eerst nog de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys.

FC Utrecht kan het gemis van Johan Martensson opvangen

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
1
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties