Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donk: 'Hij zei: Je kan doen wat je wilt, je krijgt toch geen speeltijd'

Laatste update:

Tot december stond Igor Tudor aan het roer bij Galatasaray. "Hij zei tegen mij: Je past niet bij mijn speelstijl. Je kan doen wat je wilt, maar je krijgt toch geen speeltijd. Vanaf dat moment had ik meer tijd om op mezelf te focussen, om nog harder te werken. Ik wist toch dat ik geen speelminuten zou krijgen", zegt Donk in gesprek met Fanatik. "Ik ben begonnen met Yoga, ben gaan zwemmen en kickboksen. Zo was ik klaar voor de rest van het seizoen."

"Toen Terim kwam, was ik nog niet direct overtuigd dat ik weer zou gaan spelen. Tijdens het trainingskamp in Antalya kwam hij naar me toe en ik vertelde hem dat ik er klaar voor was om alles te geven in het restant van het seizoen. Laat maar zien, zei hij. Zijn komst was een sleutelmoment in mijn carrière, want hij gaf me de kans om me weer te laten zien. Met mijn prestaties probeer ik zijn vertrouwen terug te betalen", stelt de verdedigende middenvelder, die dit seizoen tot dusver zeventien wedstrijden speelde voor Galatasaray.

"Terim is anders, hij heeft een speciaal karakter en geeft iedereen binnen de club aandacht. Hij is ook persoonlijk geïnteresseerd in het kantoorpersoneel, de koks en de beveiliging", vervolgt Donk. "Hij beschermt ons tegen slechte situaties en zorgt ervoor dat we vertrouwen krijgen. Het zorgt voor focus, iedereen heeft een missie om succesvol te zijn. Toen ik bij Galatasaray kwam, vielen de resultaten tegen. Dat heeft het voor mij moeilijker gemaakt om me aan te passen."

"Alles is in dat geval negatief, maar nu is er sprake van een positieve sfeer en daar ben ik blij mee. Het eerste doel is om met Galatasaray kampioen te worden. Het mooiste moment dat ik bij de club heb meegemaakt, was de afsluitende training voor de wedstrijd tegen Fenerbahçe. Op een werkdag waren er dertigduizend supporters aanwezig, dat was ongelofelijk", besluit hij. Galatasaray bezet momenteel de tweede plaats in de Süper Lig, met een achterstand van twee punten op Medipol Basaksehir.

Denk jij dat Galatasaray kampioen van Turkije wordt?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
3
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties