Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donkere wolken pakken zich samen boven Sparta na 4-0 nederlaag

Laatste update:

Uit het niets ging het op slag van rust mis voor Sparta, dat een sterke eerste helft in Zwolle speelde. Ver in de extra tijd ging de bal op de stip omdat Michael Pinto de bal na een hoekschop met de arm van de lijn haalde. Scheidsrechter Allard Lindhout was onverbiddelijk en deelde de linksback een rode kaart uit. Reza Ghoochannejhad maakte geen fout vanaf elf meter en zette de ruststand van 1-0 op het scorebord.

Een hard gelag voor Sparta, daar het team van Henk Fraser in de eerste 45 minuten goed voor de dag kwam. PEC verdedigde vooral en kwam er slechts sporadisch uit. Met name Abdou Harroui en Mo Rayhi waren bedrijvig en bezorgden de Zwolse defensie handenvol werk. Lennart Thy kwam enkele centimeters tekort om al vroeg de score te openen en Michael Zetterer redde bekwaam op een schot van Harroui.

De ploeg van John Stegeman trok het duel in de tweede helft vrijwel meteen naar zich toe. Het was Ghoochannejhad die al snel na slecht verdedigend werk en een klutssituatie bij de Rotterdammers zijn tweede kon maken: 2-0. Sparta was de weg kwijt en kwam goed weg toen Jesper Drost vlak na de 2-0 een prima kopkans kreeg. Na 54 minuten verscheen alsnog de 3-0 op het scorebord. Sparta kreeg de bal niet weg na een corner en Clint Leemans schoot de bal bij de tweede paal hard in het dak van het doel.

Sparta probeerde bij tijd en wijle dapper de aanval te zoeken, maar PEC bleef eenvoudig overeind en liep nog verder uit. Voor de derde keer kwam het team van Stegeman uit een corner tot scoren en dit keer was het Yuta Nakayama: 4-0. PEC, waar Thomas van den Belt in de slotfase zijn debuut maakte, speelt volgende week een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, dat zondag tegen FC Utrecht het eerste punt of de eerste drie punten van het seizoen hoopt te pakken.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
32
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties