Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donnarumma krijgt wind van voren: 'Hij heeft AC Milan verraden'

Laatste update:

"Het is bizar dat een achttienjarig joch een grote aanbieding van een grote club als Milan kan afslaan om vervolgens naar weet ik waar te gaan", aldus de 77-jarige oud-keeper in een interview met ItaSportPress. "Hij wordt elders misschien niet eens de eerste doelman omdat hij nog niet heeft laten zien een geweldige keeper te zijn. Hij heeft het goed gedaan bij Milan, maar heeft ook fouten gemaakt. Pieken en dalen, dus."

"Hij heeft Milan verraden. Hij heeft zijn rug gekeerd naar een geweldige club die het vertrouwen in hem heeft gehad om hem als zeventienjarige in de Serie A op te stellen. Ik weet honderd procent zeker dat Donnarumma hiermee in de fout gaat", aldus Albertosi. Donnarumma's contract loopt volgend jaar zomer af en het is nog onduidelijk of hij deze zomer of volgend jaar vertrekt uit het San Siro.

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma deze zomer vertrekt?

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
5
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
20
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
36
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties