Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donnarumma naar Madrid? Goede spelers zijn altijd welkom bij Real'

Laatste update:

"Er is te veel emotie en ik spreek dan ook voor de fans", aldus de Braziliaanse legende in gesprek met La Gazetta dello Sport. "Passie is belangrijk, maar het zijn niet de spelers die bepalen dat het voetbal nu alleen maar gaat over geld. Als voetballers niet snel op een trein stappen, dan nemen ze het risico dat ze hun carrière vergooien, maar als ze de trein wel pakken, dan worden ze gezien als verraders."

"Ik sta niet aan de kant van Donnarumma, ik zeg alleen dat je voorzichtig moet zijn met je oordeel", vervolgt Ronaldo. "Hij heeft gewoon het recht om te kiezen. Hij mag kiezen waar hij zich het meest gewaardeerd én gemotiveerd voelt. Ik ben vaak van club veranderd en die beslissingen waren moeilijk, maar het waren wel belangrijke uitdagingen voor mij. Of hij naar Real Madrid gaat? Ik heb niet veel verstand van de transfermarkt, maar ik hoor dat Donnarumma gewild is. Grote spelers zijn altijd welkom bij Real."

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma zijn contract alsnog gaat verlengen bij AC Milan?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
12
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
46
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
27
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties