Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donnarumma overweegt draai van 180 graden na gesprek'

Laatste update:

De verbeterde contractaanbieding die de achttienjarige sluitpost afgelopen donderdag naast zich neerlegde, zou hij nu toch weer in overweging nemen. Vooral Marco Fassono zou hebben ingepraat op de jonge Italiaanse doelman. De directeur van de club zou ervoor gezorgd hebben dat Donnarumma toch denkt aan een contractverlenging. Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester United, die werden genoemd als mogelijk nieuwe werkgever, lijken de interesse dus op een lager pitje te moeten zetten.

Sinisa Mihajlovic, de coach die Donnarumma liet debuteren in het eerste van AC Milan, zegt tegen Sky Italia dat de keeper langer bij de club moet blijven. "Hij is nog maar achttien jaar. Hij heeft tijd nodig om nog beter te worden. Dat gaat beter bij een club waar iedereen van hem houdt en hem de ruimte geeft om te groeien", aldus de huidige trainer van Torino. "Hij heeft nog twintig jaar aan carrière voor zich. Er is geen reden tot haast."

Denk je dat Gianluigi Donnarumma gaat bijtekenen?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties