Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donnarumma speelt komend seizoen zeker nog bij AC Milan'

Laatste update:

"Donnarumma is een geweldige kampioen, een geweldige gozer en een speler van Milan. Hij speelt komend seizoen zeker nog bij ons", aldus Mirabelli, die niet kon bevestigen dat Milan van plan is om de keeper uit de selectie te verwijderen wanneer hij zijn mening over zijn contract niet bijstelt. "Het is de trainer die de beslissingen neemt."

"De trainer geeft aan wie er op de bank zit en wie er op de tribune moet plaatsnemen. Dat geldt voor iedereen: niet alleen voor Donnarumma, maar ook voor de andere spelers en de spelers die nog komen gaan", besluit Mirabelli. Donnarumma deed vorig seizoen in alle 38 competitiewedstrijden van Milan mee.

WOW! De fans van A.C. Milan protesteren tegen Gianluigi Donnarumma, noemen hem ‘Dollarumma’ en gooien biljetten op het veld! 🇮🇹🤑

Geplaatst door voetbalzone op zondag 18 juni 2017

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma volgend seizoen nog bij AC Milan speelt?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties