Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donnarumma weigert 13 miljoen per jaar en blijft tóch bij AC Milan'

Laatste update:

Nadat eerder bekend werd dat Donnarumma zijn contract bij AC Milan niet zo verlengen, deed PSG hem een aanbieding. Naast het bizarre salaris, werden hem ook mooie auto's en een villa beloofd. Daar heeft de keeper van afgezien. Hij heeft volgens het Italiaanse medium besloten om zijn contract bij Milan te verlengen. De afkoopsom wordt bepaald op honderd miljoen euro, maar wanneer Milan zich volgend seizoen niet voor de Champions League plaatst, wordt deze gehalveerd.

Het lijkt wachten op de officiële mededeling van Milan, waarna er een einde komt aan de 'Donnarumma-soap'. De talentvolle keeper en diens zaakwaarnemer Mino Raiola hebben zich door niet populair gemaakt in Milaan door eerdere aanbiedingen van Milan af te wijzen. Nu lijkt de sluitpost alsnog bijgedraaid en zijn nabije toekomst te verbinden aan de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Denk jij dat Gianluigi Donnarumma een betere keeper wordt dan Gianluigi Buffon?

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
1
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
14
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties