Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp voor tweede keer ouders geworden

Laatste update:

Van de Beek deelt zaterdagmiddag mooi nieuws via Instagram. Op donderdag is zijn vriendin Estelle Bergkamp, dochter van Dennis Bergkamp, bevallen van een zoontje: Navy van de Beek. Het is het tweede kind van het stel.

Onder de Instagram-post worden Donny en Estelle gefeliciteerd door honderden mensen, waaronder een aantal voormalig ploeggenoten van de middenvelder. Onder meer Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Perr Schuurs reageren met een felicitatie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp)

Navy is dus het tweede kind voor Donny en Estelle. In april 2022 werd hun dochter Lomée al geboren. Van de Beek heeft sinds 2019 een relatie met de 26-jarige Estelle Bergkamp, die in Londen werd geboren toen haar vader jaren geleden voor Arsenal uitkwam.

De middenvelder heeft het de laatste jaren niet makkelijk op sportief gebied. Bij Manchester United wist hij, mede door blessureleed, niet te imponeren. Dit seizoen speelt hij op huurbasis bij Eintracht Frankfurt, maar ook daar is hij niet altijd verzekerd van een basisplaats. Daarnaast heeft de Duitse club hem niet ingeschreven voor wedstrijden in de Conference League.

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
66
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties