Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek erkent: 'Dat zit ook zeker in het hoofd van de trainer'

Laatste update:

Van de Beek merkt dat het op de training steeds beter gaat. Het duel met PSV was volgens hem 'niet de makkelijkste wedstrijd' om weer minuten te maken. "Het is een andere intensiteit. Ik zal toch meer minuten nodig hebben om weer helemaal honderd procent te zijn. Ik zit nu, schat ik, op zeventig of tachtig procent, dus er zit veel rek in."

Donny van de Beek: 'Wat je vooraf al dacht: Ajax moest het spel maken'

De middenvelder erkent dat hij door de komst van Quincy Promes mogelijk een linie naar achteren schuift en niet meer zo vaak als nummer tien zal fungeren. "Dat zou zeker een optie zijn, zo hebben we voor mijn blessure ook een aantal keer getraind", aldus Van de Beek. "Ik denk zeker dat de trainer dat ook in zijn hoofd heeft zitten."

Tijdens zijn absentie volgde Van de Beek Ajax op de voet. Op 1 september zat hij zelfs in het uitvak bij het duel met Sparta Rotterdam (1-4 zege). "Dat was leuk om mee te maken. Ik had het nog nooit gedaan en had ook nooit de tijd ervoor. Een goed teken, want ik sta liever op het veld. Maar ik dacht: het is misschien wel leuk om mee te maken hoe dat is."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties