Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek haalt opgelucht adem: 'Dat doet toch iets met je'

Laatste update:

"Ik wil niet in de winterstop vertrekken. Ik speel het hele seizoen hier. Ik maak dit jaar bij Ajax af", benadrukt Van de Beek. "Dat geeft mij duidelijkheid en rust. Wat er daarna gebeurt, zie ik wel. Misschien zal het ooit in mijn carrière een keer gebeuren, dat ik in de winterstop van club switcht, maar nu vind ik het niks. Je strijdt met een team ergens voor en dan ga je halverwege naar een andere club." Het contract van Van de Beek in de Johan Cruijff ArenA loopt door tot medio 2022, al lijkt het onwaarschijnlijk dat hij de verbintenis ook daadwerkelijk uitdient.

"Ik ben heel blij dat er nu duidelijkheid is en dat ik dit seizoen bij Ajax speel. Op een gegeven moment duurde het wel te lang allemaal", verwijst Van de Beek naar de geruchten over een mogelijke overgang richting Real. "Ik lees en zie zelf niet alles, maar anderen confronteren je er wel steeds mee. Dat doet toch iets met je. Ik ben nog altijd jong. En zelfs als je wat ouder bent, blijven dit soort dingen denk ik iets met je doen. Je bent toch een mens."

"Ik ben heel blij dat het voorbij is, dat ik me op Ajax kan richten en er een dikke streep onder kan", geeft Van de Beek nog maar eens blijk van zijn opluchting. De jonge middenvelder voelt zich op zijn plaats in Amsterdam. "De band tussen Ajax en mij is altijd goed geweest. Ik probeer altijd de beste te zijn voor Ajax en zij zijn altijd goed geweest voor mij. Ik ben blij dat ze mij waarderen en ik wil die waardering terugbetalen met mooie nieuwe prestaties." De verwachting is dat Van de Beek woensdagavond een basisplaats heeft bij Ajax in het uitduel met Valencia in de groepsfase van de Champions League.

UEFA Champions League
Valencia
0 - 3
Ajax
Denk jij dat Donny van de Beek volgend jaar naar Real Madrid vertrekt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties