Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek had clubs voor het uitkiezen: 'Het waren er zes'

Laatste update:

Volgens Swart is Manchester United de juiste keuze voor Van de Beek. "Er waren meer clubs met interesse, zoals Real Madrid, Barcelona, Juventus en Arsenal. Het waren er in totaal zes, maar vanwege het coronavirus is het allemaal uitgelopen", vertelt Swart aan Ajax Showtime. Zondagavond brachten Engelse media naar buiten dat ook Tottenham Hotspur een poging had gewaagd om Van de Beek in huis te halen.

"In maart was het al een vaste zaak dat hij naar Madrid zou gaan, maar vanwege het virus is dat allemaal uitgesteld", vervolgt Swart. "Clubs hebben geen inkomsten en ze konden ook geen spelers verkopen. Uiteindelijk heeft Manchester United doorgezet en dat is natuurlijk ook een hele mooie club. Voorheen was dat ook een kampioensclub en daar willen ze nu weer naartoe bouwen."

Ver esta publicación en Instagram

Hoe Manchester United met Donny van de Beek kan spelen ???? ?? ?? Als aanvallende middenvelder?? ?? Duo met Bruno Fernandes?? ?? In een ruit op het middenveld?? ?? Als controleur?? ?? ?? Voor welke XI ga jij en wie zou je eruithalen??? ?? #mufc #manchesterunited #manutd #united #ajax #transfer #swipe #swipeleft #ajaxamsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Swart zegt dat Van de Beek in de serieuze belangstelling stond van Arsenal, de voormalige club van zijn schoonvader Dennis Bergkamp. "Ja, ze wilden hem heel graag hebben, maar ze konden nu net niet aan de centjes komen voor een transfer", aldus Swart. "Zelfs de grootste clubs hebben moeite. Arsenal is een mooie club, maar Manchester United wordt ook zeker een interessant avontuur." Swart zou het mooi vinden wanneer Van de Beek later in zijn loopbaan terugkeert bij Ajax. "Als hij zijn carrière afmaakt, moet hij terugkomen bij Ajax. Dat is het mooiste."

Ajax gaat Van de Beek missen, zo verwacht Swart. "Zeker in de beginperiode. Maar je weet ook: goede spelers moeten op een gegeven moment vervangen worden", vertelt de oud-voetballer. "Dan komt er toch weer wat anders, zo gaat het altijd in het voetbal. Maar ze gaan hem sowieso missen. Hij heeft kwaliteiten die niet zoveel spelers hebben. Hij heeft het loopvermogen en hij heeft kwaliteit om op het juiste moment in het strafschopgebied te komen. Dat is een specialiteit van hem. Plus hij kan heel goed voetballen. Zijn aannames zijn goed, hij is goed in het één keer raken en hij is goed in de duels."

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
1
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
11
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
3
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties