Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Donny van de Beek informeert Ajax-ploeggenoten over nieuwe werkgever'

Laatste update:

Van de Beek wordt genoemd bij onder meer Real Madrid, Barcelona en Manchester United en laatstgenoemde club lijkt momenteel de beste papieren in handen te hebben voor de komst van de middenvelder. Het Catalaanse Sport weet zondagmiddag zelfs te melden dat Van de Beek zijn ploeggenoten bij Ajax op de hoogte heeft gesteld van zijn aanstaande verhuizing naar Old Trafford.

Deze gang van zaken wordt door de sportkrant omschreven als 'slecht nieuws' voor Barcelona. De nieuwe trainer Ronald Koeman is naar verluidt zeer gecharmeerd van Van de Beek, maar Barcelona is nog niet in staat om aan de door Ajax gehanteerde vraagprijs te voldoen. De Spaanse grootmacht kan alleen toeslaan als er eerst spelers worden verkocht en lijkt nu afgetroefd te worden door the Red Devils. De Daily Mirror wist zaterdagavond al te melden dat een deal van 45 miljoen euro in de pijplijn zit.

Jan-Joost van Gangelen, presentator van FOX Sports, denkt overigens andere informatie te hebben. De journalist heeft contact gehad met Van de Beek's zaakwaarnemer Guido Albers: "Hij is er zwaar ziek van dat er een streep kan door de deal met Real Madrid. En dat is logisch ook, want het was natuurlijk een prachtdeal", doelde Van Gangelen zondagmiddag op het vermeende akkoord dat de Koninklijke eerder al bereikte met Ajax. Vanwege de coronacrisis is er van een dergelijke transfer echter geen sprake.

Van Gangelen voert een andere Engelse gegadigde op dan Manchester United: "Ik denk eigenlijk Spurs", claimt de presentator. Op de opmerking van Hans Kraay junior dat hij 'dan wel meer zal weten' over de interesse van Tottenham Hotspur, reageert Van Gangelen echter afwijzend: "Nee, nee."

Denk jij dat Donny van de Beek aankomend seizoen inderdaad voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
9
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties