Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Donny van de Beek naar Real Madrid zou een ramp zijn geweest'

Laatste update:

"Dit is een uitdaging voor Donny", vertelt Jongkind in gesprek met Manchester Evening News. "De gemiddelde leeftijd in de Premier League is waarschijnlijk 26, 27 jaar. Maar ik denk dat hij in Europees verband heeft laten zien dat hij genoeg kwaliteiten heeft om op het allerhoogste niveau te spelen. Hij heeft ook de mentaliteit om steeds meer van zichzelf te eisen en stappen te willen zetten. Ik denk dat dit een beter moment voor een transfer is dan, bijvoorbeeld, Justin Kluivert naar AS Roma. Dat kwam te vroeg."

"Manchester United is daarnaast een goede club om heen te gaan. Ze staan erom bekend dat ze jonge voetballers halen en inpassen. Ik denk dat het een geweldige keuze is, veel beter dan Real Madrid. Ik denk dat dat een ramp zou zijn geweest. De speelstijl van Manchester United past ook veel beter bij Donny dan die van Real Madrid." Ruim tien jaar geleden stapte Van de Beek bij Ajax binnen. "Ik denk in 2008 of 2009. Ik denk dat hij destijds bij de Onder-10 speelde." Van de Beek beproefde zijn geluk op de talentendag van Ajax, overtuigde de trainers en werd toegevoegd aan het elftal van Dennis Bergkamp.

Donny van de Beek na mislopen transfer Real Madrid: 'Ben ook blij met keuze voor United'

"Na verloop van tijd hadden Dennis en ik het over Donny en hij zei: 'Deze wordt een grote, je moet individueel met hem aan de slag gaan'", memoreert Jongkind over het gesprek met Bergkamp, die nu nota bene de schoonvader van de Oranje-international is. "Zijn coördinatie en beweeglijkheid waren destijds niet geweldig. Hij had wel de kracht maar niet de finesse. Daar hebben we aan gewerkt. Dennis zag dat Donny de kwaliteit had om ruimtes te zien en de intelligentie om van nature te zien waar hij moest staan."

Het 'Plan Cruijff', waarbij de filosofie en de jeugdopleiding van Ajax rond 2011 veranderde, zorgde ervoor dat Van de Beek op een andere positie ging spelen. De middenvelder speelde doorgaans als controlerende middenvelder, maar Wim Jonk was van mening dat hij als een nummer acht moest gaan spelen. "Wim zag dat hij goed ruimtes kon ontdekken, zowel voor zichzelf als voor anderen. Dat kon hij goed. Hij wist ook altijd precies wanneer hij het strafschopgebied in moest gaan."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
6
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
8
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties