Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donny van de Beek ontbreekt door transferontwikkelingen

Laatste update:

De zaakwaarnemer van de Ajacied laat aan het Algemeen Dagblad weten dat men geen risico op een blessure wil lopen met het oog op een transfer. Trainer Erik ten Hag beaamt voor de wedstrijd in gesprek met Ziggo Sport dat Van de Beek mogelijk een transfer gaat maken. "Er zijn inderdaad ontwikkelingen, waardoor we besloten hebben om hem even uit de selectie te houden", geeft hij aan. "Als er duidelijkheid is, melden we dat keurig."

Ziggo Sport met unieke beelden van de laatste keer (?) dat Donny van de Beek een wedstrijd van AFC Ajax meemaakt ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 29 augustus 2020

Van de Beek is niet de enige speler die verrassenderwijs ontbreekt in de selectie. Ook Zakaria Labyad en Klaas-Jan Huntelaar zijn er niet bij in de Johan Cruijff ArenA. Onder de lat keert André Onana terug, nadat Maarten Stekelenburg dinsdag negentig minuten op het ved stond tegen Hertha BSC (1-0 zege). Daley Blind, die in die wedstrijd uitviel nadat zijn interne defibrillator afging, wordt achterin vervangen door Lisandro Martínez.

Ook Quincy Promes en Ryan Gravenberch keren terug in het elftal. De entree van Gravenberch is te verklaren door de afwezigheid van Van de Beek, terwijl Promes voorin speelt nadat Labyad nog werd opgesteld als spits tegen Hertha. De wedstrijd tussen Ajax en Eintracht begint zaterdagavond om 19.00 uur en is de op een na laatste oefenwedstrijd in het programma van Ajax; zondag treedt de club aan tegen 1. FC Union Berlin.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch; Antony, Promes, Tadic; Traoré

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties